Bài Tập Về Từ Loại Tiếng Anh Có Đáp Án

     

Trong bài viết này, KISS English sẽ share cho các bạn về những bài xích tập về từ nhiều loại tiếng anh lớp 8 hay tất cả kèm đáp án. Hãy theo dõi nhé.

Bạn đang xem: Bài tập về từ loại tiếng anh có đáp án

Xem tức thì cách nắm vững trạng tự chỉ gia tốc trong giờ đồng hồ Anh tại trên đây nhé:


Video lý giải cách nắm vững trạng trường đoản cú chỉ tần suất trong giờ đồng hồ Anh | Ms Thuỷ KISS English

Từ một số loại được coi là một một trong những phần ngữ pháp cơ bạn dạng nhưng lại trung trung ương trong tiếng Anh. Trong nội dung bài viết hôm nay, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn những bài tập về từ nhiều loại tiếng Anh lớp 8.


Bài Tập Về Từ loại Tiếng Anh Lớp 8 Trắc Nghiệm

Sau đây là những câu trắc nghiệm bài bác tập về từ nhiều loại tiếng Anh lớp 8 gồm kèm đáp án.

*
Bài Tập Về Từ một số loại Tiếng Anh Lớp 8 Trắc Nghiệm

1. John cannot make a _______ khổng lồ get married to Mary or stay single until he can afford a house and a car.

a. Decide

b. Decision

c. Decisive

d. Decisively

2. She often drives very ________ so she rarely causes accident .

a. Carefully


b. Careful

c. Caring

d. Careless

3. All Sue’s friends and __________ came lớn her tiệc nhỏ .

a. Relations

b. Relatives

c. Relationship

d. Related


4. My father studies about life and structure of plants & animals. He is a ……….

a. Biology

b. Biologist

c. Biological

d. Biologically

5. She takes the …….. For running the household.

a. Responsibility

b. Responsible

c. Responsibly

d. Responsiveness.

6. We are a very close-nit family and very ….. Of one another.

a. Supporting

b. Supportive

c. Support

d. Supporter

7. You are old enough to take _______ for what you have done.

a. Responsible

b. Responsibility

c. Responsibly

d. Irresponsible

8. He has been very interested in doing research on _______ since he was at high school.

a. Biology

b. Biological

c. Biologist

d. Biologically

9. Although they are twins, they have almost the same appearance but they are seldom in __.

a. Agree

b. Agreeable

c. Agreement

d. Agreeably

10. The more _______ & positive you look, the better you will feel.

a. Confide

b. Confident

c. Confidently

d. Confidence

11. My parents will have celebrated 30 years of _______ by next week.

a. Marry

b. Married

c. Marriageable

d. Marriage

12. London is trang chủ to people of many _______ cultures.

a. Diverse

b. Diversity

c. Diversify

d. Diversification

13. Some people are concerned with physical ______ when choosing a wife or husband.

a. Attractive

b. Attraction

c.attractiveness

d.attractively

14. Mrs. Pike was so angry that she made a _______ gesture at the driver.

Xem thêm: Ngày Mai Ta Xa Nhau Rồi Đường Tình Yêu Sẽ Chia Thành Đôi, Quên Anh Em Mới Có Hạnh Phúc (Mất Trí Nhớ Part 2)

a. Rude

b. Rudeness

c. Rudely

d. Rudest

15. She sent me a _______ letter thanking me for my invitation.

a. Polite

b. Politely

c. Politeness

d. Impoliteness

16. He is unhappy because of his ————–.

a. Deaf

b. Deafen

c. Deafness

d. Deafened

17. His country has ————– climate.

a. Continent

b. Continental

c. Continence

d. Continentally

18. She has a ————– for pink.

a. Prefer

b. Preferential

c. Preferentially

d. Preference

19. Computers are ————– used in schools and universities.

a. Widely

b. Wide

c. Widen

d. Width

20. I sometimes vày not feel ————– when I am at a party.

a. Comfort

b. Comfortable

c. Comforted

d. Comfortably

21. English is the language of ————–.

a. Communicative

b. Communication

c. Communicate

d. Communicatively

22. I have to vì chưng this job because I have no ————–.

a. Choose

b. Choice

c. Choosing

d. Chosen

23. English is used by pilots to lớn ask for landing ————– in Cairo.

a. Instruct

b. Instructors

c. Instructions

d. Instructive

24. He did some odd jobs at home ————–.

a. Disappointment

b. Disappoint

c. Disappointed

d. Disappointedly

25. Don’t be afraid. This snake is ————–.

a. Harm

b. Harmful

c. Harmless

d. Unharmed

26. During his ————–, his family lived in the United State.

a. Child

b. Childhood

c. Childish

d. Childlike

27. Jack London wrote several ————– novels on adventure.

a. Interest

b. Interestedly

c. Interesting

d. Interested

28. He failed the final exam because he didn’t make any ————– for it.

a. Prepare

b. Preparation

c. Preparing

d. Prepared

29. The custom was said to lớn be a matter of ————–.

a. Convenient

b. Convenience

c. Conveniently

d. Convene

30. She is ————– in her book.

a. Absorbed

b. Absorbent

c. Absorptive

d. Absorb

Đáp án: 1 – b; 2 – a; 3 – b; 4 – b; 5 – a; 6 – b; 7 – b; 8 – a; 9 – c; 10 – b; 11 – d; 12 – c; 13 – b; 14 – a; 15 – a; 16 – c; 17 – b; 18 – d; 19 – a; đôi mươi – b; 21 – b; 22 – b; 23 – c; 24 – d; 25 – c 26 – b; 27 – c; 28 – b; 29 – b; 30 – a

Bài Tập Về Từ một số loại Tiếng Anh Lớp 8 từ bỏ Luận

*
Bài Tập Về Từ loại Tiếng Anh Lớp 8 trường đoản cú Luận

Dưới đấy là một số bài bác tập về từ các loại tiếng Anh lớp 8 tự luận, chúng ta thử có tác dụng nhé.

Xem thêm: Phong Thủy Đặt Tên Con Mệnh Thổ Nên Đặt Tên Gì, 20 Tên Con Gái Và Con Trai Mệnh Kim 2022

Bài 1

1. My mom enjoys cooking on a gas………………………….. (cook)

2. There is a lot of food & drink on the …………………………. Table. (Dine)

3. Her father is a………………………….. (FARM)

4. His ……………….are small & long. (FOOT)

5. Near my house there is a market. It’s very …………………… (NOISE)

6. Her ………………..are in the yard. They are playing soccer. (CHILD)

7. There are many………………………….on the street. (TREE)

8. In the ……………….. , there is a museum, a factory và a stadium. (NEIGHBOR)

9. The photocopy is between the ……………….and the drugstore. (BAKE)

10. Minh is ….. ……………………… at English than I am. (good )

Đáp án: 1 – cooker; 2 – dining; 3 – farmer; 4 – feet; 5 – noisy; 6 – children; 7 – trees; 8 – neighbourhood; 9 – bakery; 10 – better

Bài 2

1. Mina thinks she’d call it a ___________ image. (beauty)

2. My sister wore a ___________ shirt yesterday. (sleeve)

3. Her brother met a ___________ person in Canada. (home)

4. Jacky is the most ____________ boy im my class. (handsomeness)

5. It was so __________ in my daungter’s room. (disgust)

6. They had a __________ trip on holiday last week. (excite)

7. The waves are way too ________. (loft)

8. She is a ___________ little girl. (humor)

9. This film is so _________. (bore)

10. Binh is a _________ opponent khổng lồ me. (danger)

11. Cuc is a __________ girl. (care)

12. His house seems quite _________ today. (tidily)

Đáp án: 1 – beautiful; 2 – sleeveless; 3 – homeless; 4 – handsome; 5 – disgusting; 6 – exciting; 7 – lofty; 8 – humorous; 9 – boring; 10 – dangerous; 11 – careful; 12 – tidy

Lời Kết

Trên đó là tất cả các thông tin hữu ích về bài bác tập về từ các loại tiếng Anh lớp 8 nhưng KISS English muốn đưa về cho bạn. Hy vọng nội dung bài viết này tương xứng và bổ ích với bạn. Chúc bạn có một trong những buổi học vui vẻ với hiệu quả.

Đọc thêm tuyệt kỹ để vạc âm giờ Anh chuẩn của Ms Thuỷ:

https://www.24h.com.vn/tin-tuc-giao-duc/hoang-minh-thuy-bat-mi-bi-quyet-de-phat-am-tieng-anh-chuan-c678a1402616.html